Outfit of The Day: Rituel

av Jenny Elisabeth
Plus Size Goth Outfit

Jag hade en annan outfit på mig, men det såg så… tantigt ut på något sätt så jag bytte, trodde att jag bara skulle vara hemma idag men så behövde jag rusa iväg och hämta medicin (för att läkaren inte förnyat mitt Levaxin så jag fick ett recept på sidan av ApoDosen) och jag tänkte inte riktigt på vad det var för grader ute. Jag gick ut och det var lite kyligt, men solen sken och det var ändå +8 grader och säkert var det varmare i solen så jag klarade promenaden till Apoteket och hem!

Helst hade jag velat fota denna outfit utomhus men jag fick nog av utomhus på promenaden till Apoteket. T-shirtklänningen är gammal, men den kommer från H&M, fishnet tightsen kommer från ASOS och skorna från Dr Martens. Jag har tittat mycket på Sali Hughes serie In The Bathroom på YouTube, tycker den är intressant. Både bakgrunden hos personerna men också när man får djupdyka in i deras badrum, många har riktiga shelfie drömmar!

Plus Size Goth Outfit
Plus Size Goth Outfit

Vad jag har på mig

T-shirtklänning: H&M (liknande)
Fishnets: ASOS Design
Skor: Dr Martens

Plus Size Goth Outfit
ASOS Design Oversized Fishnet TightsH&M T-shirtklänningDr Martens Jadon
0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer