Mode

Rituel

Plus Size Goth Outfit

Jag hade en annan outfit på mig, men det såg så… tantigt ut på något sätt så jag bytte, trodde att jag bara skulle vara hemma idag men så behövde jag rusa iväg och hämta medicin (för att läkaren inte förnyat mitt Levaxin så jag fick ett recept på sidan av ApoDosen) och jag tänkte inte riktigt på vad det var för grader ute. Jag gick ut och det var lite kyligt, men solen sken och det var ändå +8 grader och säkert var det varmare i solen så jag klarade promenaden till Apoteket och hem!

Helst hade jag velat fota denna outfit utomhus men jag fick nog av utomhus på promenaden till Apoteket. T-shirtklänningen är gammal, men den kommer från H&M, fishnet tightsen kommer från ASOS och skorna från Dr Martens. Jag har tittat mycket på Sali Hughes serie In The Bathroom på YouTube, tycker den är intressant. Både bakgrunden hos personerna men också när man får djupdyka in i deras badrum, många har riktiga shelfie drömmar!

Plus Size Goth Outfit
Plus Size Goth Outfit

Vad jag har på mig

T-shirtklänning: H&M (liknande)
Fishnets: ASOS Design
Skor: Dr Martens

Plus Size Goth Outfit
ASOS Design Oversized Fishnet TightsH&M T-shirtklänningDr Martens Jadon
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.