Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation 120W

Jenny gillar: Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation

av Jenny Elisabeth
26 views
Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation 120W

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR KICKS

Jag har testat Luminous Foundation från Anastasia Beverly Hills, jag verkar ha hamnat i en “foundation kick” och har testat 3 nya foundations på kort tid. Förra året gillade jag inte foundation, inte att applicera den, inte att bära den eller att ta bort den men nu verkar det ha ändrats. Jag har också bestämt mig för att börja använda mina liquid eyeliners som jag har, skakiga händer till trots.

Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation, 425 SEK/30ml

Luminous Foundation är en vatten-resistens och flytande foundation med ett lystergivande och naturligt resultat. Täckningen är medel och foundationen känns ändå lätt på huden och upplevs inte som en mask som foundations med högre täckning kan göra.

Den täcker ojämnheter i din hud och din hudton och torkar inte ut din hud. Luminous Foundation har en formula som lätt blandas ut i din hud och ger huden en jämn och fräsch look.

Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation 120W
Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation 120W

Luminous Foundation kommer i en glasflaska som rymmer 30ml, under korken finns det en pump och det är inte en pump som är svår att kontrollera, jag tyckte det var lätt att få den mängd foundation man ville ha. Jag har testat att applicera Luminous Foundation med en borste, ibland har jag jämnat ut det med en fuktad beauty svamp (från Linda Hallberg Cosmetics).

Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation 120W

På en av sidorna på flaskan står det med stora bokstäver “FOUNDATION”, förpackningen känns väldigt Anastasia Beverly Hills. Luminous Foundation sägs vara long-wearing, ska passa alla hudtyper, är formulerad utan gluten, parabener, alkohol, olja, mineral olja och talk, den är också kliniskt, dermatologiskt och oftamologiskt testad och är cruelty-free och vegansk.

Det finns 50 nyanser uppdelade i 5 olika kategorier: fair, light, medium, tan och deep samt 3 undertoner: cool, warm och neutral.

Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation 120W Swatch
Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation 120W Swatch

Som referens har jag blandhy, något oljigare i t-zonen och normala kinder. Jag har nyansen 120W som beskrivs som “very fair with warm undertone”, jag tycker att jag fick en perfekt matchning, en vän tyckte att den var lite för ljus när jag visade ett foto men då hade jag inget annat smink på mig och Luminous Foundation har mer täckning än jag brukar ha, en foundation med högre täckning suddar gärna ut ditt ansiktes naturliga skuggor och linjer och blir gärna en “mask”.

Med mer smink på så tyckte både jag och min vän att den var perfekt för mig. Här är några andra foundationmatchningar som jag tycker passar bra för min hudton som är varm/neutral:

It Cosmetics Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ – Fair (läs mer här)
Lumene CC Color Correcting Cream SPF 20 – Ultra Light (läs mer här)
Lumene Natural Glow Fluid SPF 20 – Ultra Light (läs mer här)
Milk Makeup Blur Liquid Foundation – Ivory (läs mer här)
The Body Shop Fresh Nude Foundation – 010 Chelsea Porcelain (läs mer här)

Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation 120W Makeup Look

Bilderna ovan är utan foundation och med (enbart) foundation samt med dagens smink på, för basen använde jag lite concealer (Milk Makeup Flex Concealer), bronzer (Milk Makeup Matte Bronzer Stick), rouge (KVD Vegan Beauty Lolita Palette) och highlighter (Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette), jag pudrar sällan min bas för jag tycker inte om hur det blir. Jag pudrar ibland under ögonen dock.

Jag upplevde ett glow i huden efter att jag applicerat foundationen, och när jag testar en foundation använder jag ingen primer för jag vill se hur foundationen håller ihop på egen hand. Luminous Foundation var enkel att blanda ut och smälte in i huden fint, foundationen är lätt och känns inte på huden. Om man vill kan täckningen byggas upp något.

Trots att jag har oljig t-zon så löstes foundationen inte upp i dom områdena, och jag såg inte heller oljig ut utan bara glowig. Jag hade på mig Luminous Foundation i 8 – 10 timmar de dagarna jag testade den för att verkligt sätta den på prov, den passed the test helt klart.

INCI: WATER/AQUA/EAU, CYCLOPENTASILOXANE, ISODODECANE, CAPRYLYL METHICONE, C12-15 ALKYL BENZOATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, HEXYL LAURATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, GLYCERIN, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, BUTYLENE GLYCOL, VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, SODIUM CHLORIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, ALANINE, ARGININE, GLYCINE, ISOLEUCINE, HISTIDINE, PHENYLALANINE, PROLINE, THREONINE, SERINE, ASPARTIC ACID, VALINE, SODIUM PCA, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, ALLANTOIN, SODIUM LACTATE, PCA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SIMETHICONE, TETRASODIUM EDTA, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ZINC STEARATE, LAURYL PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, STEARALKONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, PHENOXYETHANOL, MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR (+/-): CHROMIUM OXIDE GREENS (CI 77288), ULTRAMARINES (CI 77007), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)

Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation – 120W
Milk Makeup Matte Bronzer Stick – Baked
Sigma F80 Flat Kabuki Brush
Milk Makeup Flex Concealer – Créme
Linda Hallberg Cosmetics The Sponge
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette
Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation – 120W
Milk Makeup Matte Bronzer Stick – Baked
Sigma F80 Flat Kabuki Brush
Milk Makeup Flex Concealer – Créme
Linda Hallberg Cosmetics The Sponge
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette
Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation – 120W
Milk Makeup Matte Bronzer Stick – Baked
Sigma F80 Flat Kabuki Brush
Milk Makeup Flex Concealer – Créme
Linda Hallberg Cosmetics The Sponge
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette
 • 7.5/10
  Applicering - 7.5/10
 • 7.5/10
  Hållbarhet - 7.5/10
 • 9.5/10
  Nyansutbud - 9.5/10
 • 10/10
  Resultat - 10/10
 • 10/10
  Täckning - 10/10
 • 8.5/10
  Pris - 8.5/10
8.8/10

Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation

Anastasia Beverly Hills testar inte på djur och Luminous Foundation är vegansk, kommer i 50 nyanser och kostar 425 SEK hos KICKS.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer