Oasis Curve Bud Shirtdress

Outfit of The Day: Oasis Curve

av Jenny Elisabeth
27 visningar
Outfit of The Day: Oasis Curve

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Den här klänningen från Oasis Curve är utanför min comfort zone, men jag gillade den nog mycket för att köpa den ändå. Den heter “Bud shirtdress” och blommorna/trycket på klänningen påminner mig om omslaget till Depeche Modes album Violator som är en svart bakgrund med en röd ros, det här är väl inte riktigt rosor men röda blommor iaf.

Outfit of The Day: Oasis Curve
Depeche Mode Violator Cover

Stylade klänningen med ett bälte från Boohoo som inte finns på hemsidan längre, men jag länkade ett liknande. Det är dock inte plus size… sen var det lite för dåligt ljus, antar jag, så två av tre bilder blev lite suddiga men jag försöker släppa på pressen att lägga upp (vad jag tycker är) perfekta bilder jämt. Eller ja, så bra bilder jag kan åstadkomma i alla fall. Jag tror det berodde på att ljuset var lite sämre, det var grått idag så förhållandena var inte de bästa.

Outfit of The Day: Oasis Curve
Outfit of The Day: Oasis Curve

Vad jag har på mig

Klänning: Oasis Curve
Bälte: Boohoo (liknande)

no products

Makeup

BAS
Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation – 120W (vegansk)
Milk Makeup Flex Concealer – Fair (vegansk)
Milk Makeup Matte Bronzer Stick – Baked
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Andromeda, Cigar, Milky Way, Zwicky (vegansk)

ÖGONBRYN
Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel – Diesel (vegansk)
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Fornax (vegansk)
Urban Decay Brow Blade Eyebrow Pencil – Dark Drapes (vegansk)

LÄPPAR
KVD Vegan Beauty Everlasting Liquid Lipstick – Witches (vegansk)

no products

Liknande inlägg:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Är det okej? OK Läs mer