Glossier Futuredew

Jenny testar: Glossier Futuredew

av Jenny Elisabeth
17 views
Glossier Futuredew

Glossier har en ny produkt i familjen, möt Futuredew. En olja/serum hybrid som Glossier säger ska användas som sista steget i din hudvårdsrutin och innan sminket. Tanken är att Futuredew ska få din hud att se ut som om du just applicerat all din hudvård, du vet den där glossiga looken av olika serum och oljor.

Futuredew kommer i en frostad glasflaska med en pump, 30 ml kostar 285 SEK och kan köpas från Glossier.com. Konsistensen är som ett tjockare serum och är inte så oljig som man kan tro. Om du har oljig hud och inte vill se oljigare ut så kanske du inte ska ta de rekommenderade två pumparna utan nöja dig med en pump om du inte gillar effekten, själv har jag “bara” oljig t-zon och gillar resultatet av Futuredew.

Denna produkt fungerar väldigt bra under foundation för att ge extra glow, du kan också använda Futuredew ensam. Jag tycker det är bra att den går att använda ovanpå SPF utan att för den sakens skull lösa upp din SPF produkt (som ju löses upp med olja).

Futuredew är lite lätt beige i nyansen, jag är osäker på hur den skulle funka på mörkare hudtoner men den sjunker ändå in fint i huden och jag hoppas att Glossier tänkt på detta. På bilderna ovan ser du före och efter med Futuredew, effekten är dewy utan att se för oljig ut. Och jag tycker att huden verkligen får det där post-hudvård glowet, med hjälp av icke-greasy och närande oljor samt uppljusande växtextrakt.

Jag föredrar att använda Futuredew som makeup och inte som sista steget i hudvårdsrutinen, Glossier har marknadsförst detta som en hudvårdsprodukt men jag tycker den passar bättre i makeupkategorin, SPF är alltid sista steget i din hudvårdsrutin och sen kommer sminket och Futuredew ska, enligt Glossier, komma efter SPF. Det är ingen foundation och ingen primer och ger heller ingen täckning och blurrar inte heller porer. Det är en produkt som är tänkt att ge ett dewy glow och det gör den, och det gör den bra.

INCI: Water, Glycerin, Squalane, Isoamyl Laurate, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Butylene Glycol, Jojoba Seed Oil, Propanediol, Isohexadecane, 1,2-Hexanediol, Evening Primrose Oil, Olive Oil Polyglyceryl-6 Esters, Grape Seed Oil, Rosehip Oil, Polyglyceryl-6 Pentaoleate, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Evodia Rutaecarpa Fruit Extract, Rosemary Leaf Oil, Castor Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil, Hydroxyacetophenone, Sodium Chloride, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Tin Oxide, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491).

 • 8.5/10
  Applicering - 8.5/10
 • 10/10
  Förpackning - 10/10
 • 8/10
  Pris - 8/10
 • 9.5/10
  Resultat - 9.5/10
9/10

Glossier Futuredew

Glossier testar inte på djur och Futuredew är vegansk, finns att köpa på Glossier.com.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer