Mode

Carmakoma

Plus Size Goth Outfit

Är det inte härligt när solen visar sig? Den här dagen kunde jag ha på mig min nya ONLY Carmakoma jacka och en stickad klänning och det var inte alltför kallt ändå! Det var +4 på morgonen när jag var ute och fotade, Yr sa att det skulle kännas som -1 men i solen kändes det inte som minusgrader iaf.

Jag var på en promenad med boendestödet och tyvärr syntes inte solen hela dagen utan den gick i moln, jag och boendestödjare M brukar gå på en promenad och idag gick den till ICA för att hämta ett paket med ett par knästrumpor som jag köpt. Måste verkligen sluta köpa kläder, jag försöker ju göra en no-buy i år också men det har redan gått åt h-vete tyvärr. Men jag tar en dag i taget och gör mitt bästa för att inte shoppa något, min psykolog tycker att jag borde ha minimum av 6 månader utan shopping – helt utan shopping, inte ens om något tar slut så som min no-buy tillåter.

Plus Size Goth Outfit
Plus Size Goth Outfit

Vad jag har på mig

Klänning: Lindex (liknande)
Jacka: ONLY Carmakoma
Skor: Koi Footwear

Zalando Essential Curvy Stickad KlänningONLY Carmakoma Carsherry Bonded Bikerjacka
Plus Size Goth Outfit

Makeup detaljer hittar du i ett tidigare inlägg, jag använde skuggor från Kaleidos Makeup Cyber Bronze Palette, läpparna är favoriten Black Moon Cosmetics Liquid to Mattes i nyansen Sleepwalker.

no products
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.