Plus Size Goth Outfit

Outfit of The Day: Carmakoma

av Jenny Elisabeth
8 views
Plus Size Goth Outfit

Är det inte härligt när solen visar sig? Den här dagen kunde jag ha på mig min nya ONLY Carmakoma jacka och en stickad klänning och det var inte alltför kallt ändå! Det var +4 på morgonen när jag var ute och fotade, Yr sa att det skulle kännas som -1 men i solen kändes det inte som minusgrader iaf.

Jag var på en promenad med boendestödet och tyvärr syntes inte solen hela dagen utan den gick i moln, jag och boendestödjare M brukar gå på en promenad och idag gick den till ICA för att hämta ett paket med ett par knästrumpor som jag köpt. Måste verkligen sluta köpa kläder, jag försöker ju göra en no-buy i år också men det har redan gått åt h-vete tyvärr. Men jag tar en dag i taget och gör mitt bästa för att inte shoppa något, min psykolog tycker att jag borde ha minimum av 6 månader utan shopping – helt utan shopping, inte ens om något tar slut så som min no-buy tillåter.

Plus Size Goth Outfit
Plus Size Goth Outfit

Vad jag har på mig

Klänning: Lindex (liknande)
Jacka: ONLY Carmakoma
Skor: Koi Footwear

Zalando Essential Curvy Stickad KlänningONLY Carmakoma Carsherry Bonded BikerjackaKoi Footwear Hawk Pointed Cowboy Boots
Plus Size Goth Outfit

Makeup detaljer hittar du i ett tidigare inlägg, jag använde skuggor från Kaleidos Makeup Cyber Bronze Palette, läpparna är favoriten Black Moon Cosmetics Liquid to Mattes i nyansen Sleepwalker.

Kaleidos Makeup Futurism II: Cyber BronzeBlack Moon Cosmetics Liquid to Matte Lipstick – Sleepwalker
0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer