Makeup look: Eyeliner

Dagens makeup: Eyeliner

av Jenny Elisabeth
10 views
Makeup look: Eyeliner

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Jag har börjat gilla eyeliner igen, jag har perioder där jag använder det och nu är det en sån period tydligen. Har tidigare tyckt att jag inte kan ha eyeliner för mina ögon är ganska så hooded (när det hänger över hud på ögonlocket) men nu försöker jag hitta en teknik att göra som gör att eyelinern ser bra ut på mina ögon också. Jag har fått tips om att titta på Katie Jane Hughes stories på Instagram så det ska jag göra, jag vet att man kan måla den så det blir ett hack i vingen typ. Linda Hallberg brukar göra så.

Min eyeliner of choice är Fenty Beauty Flyliner, jag tycker om att det är en filtspets och inte en borste och så känns formulan mer krämig och glider lättare över huden än andra eyeliners jag provat (KVD, NYX etc). Jag är inte sakkunskapen i eyeliner men det känns som att eyelinern måste glida bra på huden, speciellt om man har hooded eyes för att inte göra glapp i linjerna där huden hänger.

Makeup look: Eyeliner

BAS
Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation – 120W
Milk Makeup Flex Concealer – Fair
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Milky Way
KVD Vegan Beauty Lolita Palette – Lolita
Milk Makeup Matte Bronzer Stick – Baked

ÖGONBRYN
KVD Vegan Beauty Super Brow – Graphite
Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel – Diesel

Makeup look: Eyeliner
Makeup look: Eyeliner

ÖGON
Fenty Beauty Flyliner – Cuz I’m Black
KVD Vegan Beauty Go Big or Go Home Mascara

LÄPPAR
KVD Vegan Beauty Everlasting Liquid Lipstick – Witches

Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation – 120W
Milk Makeup Matte Bronzer Stick – Baked
Milk Makeup Flex Concealer – Créme
Fenty Beauty Flyliner
Milk Kush Fiber Brow Gel – Diesel
KVD Vegan Beauty Go Big or Go Home Mascara
KVD Vegan Beauty Everlasting Liquid Lipstick
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette
KVD Vegan Beauty 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade – Graphite
Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation – 120W
Milk Makeup Matte Bronzer Stick – Baked
Milk Makeup Flex Concealer – Créme
Fenty Beauty Flyliner
Milk Kush Fiber Brow Gel – Diesel
KVD Vegan Beauty Go Big or Go Home Mascara
KVD Vegan Beauty Everlasting Liquid Lipstick
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette
KVD Vegan Beauty 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade – Graphite
0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer