Ole Henriksen Truth Juice Daily Cleanser

Jenny gillar: Ole Henriksen Truth Juice Daily Cleanser

av Jenny Elisabeth
7 views
Ole Henriksen Truth Juice Daily Cleanser

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR KICKS

För några månader sen så skulle jag köpa en ny rengöring, jag ville ha något med lite syra för att hjälpa den glåmiga vinterhuden på traven. Då hittade jag denna rengöring från Ole Henriksen på KICKS, den heter Truth Juice Daily Cleanser och innehåller just PHA-syra som är en mildare version av AHA-syra.

Jag tycker om att använda den här rengöringen på morgonen mest, för på kvällen ska jag för det mesta ta bort smink också och man kan inte ta bort ögonsmink med denna rengöringen så det blir lite meck, men man kan använda rengöringen kring ögonen iaf. På morgonen tycker jag att doften piggar upp och jag som har blandhy, alltså oljig t-zon och normala kinder, kan använda denna rengöring varje morgon utan att huden känns stram eller torr.

Ole Henriksen Truth Juice Daily Cleanser

Ole Henriksen Truth Juice Daily Cleanser finns att köpa bl a. hos KICKS, Ole Henriksen testar inte på djur och vad jag kan se i INCI är den vegansk men jag är inte världsbäst på att läsa INCI så kolla den gärna själv om du vill vara säker.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer