Favoriter Februari 2020

Favoriter: Februari 2020

av Jenny Elisabeth
2 views
Favoriter Februari 2020

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Tycker vi fortfarande om inlägg med favoriter? Jag tycker det är kul att läsa om andras favoriter, så här kommer mina favoriter för februari 2020.

Favoriter: Februari 2020

Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel: De dagar jag inte orkar med att fylla i brynen så använder jag en bryngel, mina favoriter är Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel och så denna från Anastasia Beverly Hills. Den har en borste med en sida med långa strån och en sida med korta strån. Det finns 7 nyanser, jag har Granite och jag tycker att den kunde vara mörkare (men helt svarta produkter för brynen verkar inte finnas?). Den sitter på plats, och har “light-reflecting pearls” i formulan för att ge dimension till brynen.

Glossier Futuredew: Futuredew är en dröm, den har en lätt beige nyans och jämnar ut hudtonen och ger verkligen det där post-hudvård-glowet som utlovas. Jag använder den utan foundation för det mesta, men med foundation så får man också ett fint glow. Tummen upp!

KVD Vegan Beauty Everlasting Liquid Lipstick: En gång i tiden sa jag att KvD var “drottningen av liquid lipsticks”, numera är min stora favorit Black Moon Cosmetics Liquid to Mattes, men KVD Vegan Beauty (som det heter numera) är lättare att få tag på och det är bra läppstift. Det sitter på plats, har en liten och bra doe-foot applikator och är lätt att applicera.

Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette: Har haft den här paletten länge, och nu först har jag börjat göra en grop i Milky Way, och lite små gropar i Zwicky och Cigar. Det är en multi-use palett och den går att använda till ansikte, ögon, bryn, kinder – you name it! Milky Way har varit min favorithighlighter i februari!

Milk Makeup Lip + Cheek Stick: Om jag får välja, och det får jag, så är kräm- och flytandeprodukter mina favoriter när det kommer till rouge, bronzer och highlighter. Dom smälter ihop med det övriga sminket, eller med din hud om du använder dom utan foundation, och har en fin finish. Lip + Cheek Stick finns i 5 nyanser, jag har nyansen Perk som är en korallnyans, den kunde vara mer pigmenterad men funkar super för dagar utan foundation när man ändå vill ha lite färg på kinderna.

Milk Makeup Matte Bronzer Stick: Jag brukade inte använda bronzer men numera tycker jag det kan vara fint med lite bronzing. Fick en kommentar om att jag inte kan använda bronzer för att jag är gothare, haha, jag får väl sminka mig som jag vill? Men iaf, tillsammans med BH Cosmetics V3 Brush så penslar jag på bronzern vid kinderna, tinningen och pannan. Det gör något med hela looken, bra bronzer och kommer räcka en livstid!

NYX Cosmetics Born to Glow! Radiant Concealer: Förutom att den här concealern har en svampapplikator så är det en homerun, jag använder den under ögonen för att dölja mörka ringar och på kinderna för att täcka lite rodnad. Concealern har en lystrig finish och lätt till medel täckning skulle jag säga. Jag duttar på den med den inbyggda applikatorn och sen blendar jag ut med MAKETHEMAKE Concealer Brush.

BH Cosmetics V3 Brush: Den här borsten är min favorit för Milk’s bronzer och rouge, den funkar bra för puderprodukter också! BH Cosmetics veganska borstar gillar jag, jag har ett par stycken. Bra budgetfynd!

Linda Hallberg Cosmetics 310 Brush: Detta är en puderborste (tror jag?), men jag har använt den till highlighter för att jag är lite lat och tycker att man snabbare får ett bra resultat med denna än med en mindre borste. Med en mindre borste blir det koncentrerat, och med en större upplever jag att det blir mer diffust.

MAKETHEMAKE Blush Brush: Också en borste jag använder till Milks stickprodukter, och till MAKETHEMAKE Capric Palette. Den är tät, kompakt och mjuk. Det blir mer pigment på huden med denna än med MTMs andra blush brush.

MAKETHEMAKE Concealer Brush: Om du gillar att blenda ut concealer med en borste så kan du nog gilla denna borsten, den ligger bra i handen och concealern appliceras jämnt och fint.

Sigma Beauty F60 Brush: Var först osäker på om denna borste är vegansk, men den har syntetiska fibrer så jag antar att den är cf & vegansk (om du har annan info så let a girl know). I alla fall så applicerar jag primer med denna borste, har verkligen gillat borstar det senaste. Det är egentligen inget speciellt med denna borstes funktion, utan det är en favorit för att jag tyckt om att applicera primer med den!

Favoriter Februari 2020

Här har jag använt alla favoriter för en makeup look.

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer