Mode

Jag får vårkänslor

Plus Size Goth Outfit

Vårkänslor kan man väl ha i februari när det sägs att det är meteorologisk vår här i söder? Den här dagen var det väldigt fint väder och jag var tvungen att ta vara på vädret och ljuset framförallt. Det var dagen innan alla hjärtans dag, jag hade noll och ingenting planerat så naturligtvis fotar jag lite content och skrev ett inlägg eller två. När jag skriver detta är det den 22/2, jag fyllde år för två dagar sen och gjorde inget speciellt.

Detta inlägg kommer upp den 2/3 och då kanske du har läst att jag börjat med 6 shoppingfria månader, en strikt no-buy för att återigen försöka få bukt med mitt shoppingberoende/beteende. När jag fyllde år gjorde jag ett par köp, ingenting jag egentligen behövde men du vet… villhöver. Officiellt har jag startdatum för min no-buy den 1/3, men sen min födelsedag har jag kämpat med att inte shoppa. Jag kommer nog behöva gå igenom de konton och kanaler jag följer för att minska frestelsen och gå igenom min lista över saker jag lärde mig under min low-buy/no-buy 2019, den listan kommer upp som ett inlägg på onsdag.

Plus Size Goth Outfit

Vad jag har på mig

Skjorta: Zalando (liknande)
Kjol: Lindex
Bälte: Boohoo (liknande)
Skor: Koi Footwear
Solglasögon: eBay (liknande)
Halsband: Pisces Disc Necklace, Orbit Choker

Dorothy Perkins Utility SkjortaRunda Retro Solglasögon
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.