Mode

Spetsdetaljer

Outfit of The Day Detaljer i spets

Jag hittade ett par leggings i garderoben som har detaljer i spets, typ paneler på varje ben med ett inslag av spets. Inte vet jag vad det heter!

Det här är ändå en outfit som jag faktiskt lämnade lägenheten iklädd i, men vissa dagar har jag inte något att göra och behöver inte lämna lägenheten. Och då passar man på att ha på sig mindre täckande, och varma, kläder. I alla fall, detta är en outfit jag gick ut i. Leggingsen har jag köpt av en säljare på eBay för många år sen men när jag fick hem dom så var dom för små, men nu passar dom. Toppen är också eBay faktiskt!

Outfit of The Day Detaljer i spets
Outfit of The Day Detaljer i spets

Vad jag har på mig

Topp: eBay (söktips: batwing top)
Leggings: eBay (söktips: lace panel leggings)
Halsband, ankh: eBay
Halsband, korpskalle: Etsy, RobynLeesArtwork
Halsband, bröstkorg: Etsy, AlternativeJewellery

Outfit of The Day Detaljer i spets

Här är en close-up på makeupen för dagen, jag minns inte riktigt vad jag använde för jag skrev inte upp det (som jag brukar göra). Men jag minns att jag använde Fenty Stunna Lip Paint, Linda Hallberg Cosmetics Infinity Deep Palette för rouge, Kat Von D Super Brow för bryn… ja, det jag brukar använda typ.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.