Mode

Joy Division

Plus Size Goth Outfit

Det var första helgen i februari, jag tog på mig min Joy Division t-shirt, en kjol i pleather och lite andra grejer och gick ut och fotade. Det var fint väder, säkert +6 – +7 grader varmt också. Jag fick ganska mycket gjort den här dagen, skrev färdigt två blogginlägg som jag haft planerade länge, jag fotade till inläggen och den här outfiten och så hann jag med att börja med ett tredje blogginlägg.

Det kanske låter som lite, men för mig är det mycket aktivitet – mer än vanligt faktiskt. Jag har haft en period där utmattningen tagit musten ur mig mer och jag har kämpat med deppiga tankar. Försöker lista ut vilken vändning bloggen ska ta för jag har haft ett återfall i shoppingberoendet och jag tror att bloggen, och Instagram, ligger i bakgrunden och gör sig påmind när jag shoppar. Jag har slutat köpa saker BARA för bloggen, men det jag köper hamnar ju på bloggen… det låter inte så konstigt egentligen men jag köper för mycket och ska inte ha något som sporrar mig när det kommer till shopping.

På tal om shopping har jag tagit beslutet att i största möjliga mån bara köpa cruelty-free OCH veganska produkter, jag vill ju ställa om så mycket i mitt liv som möjligt till veganskt så jag tänkte att det vore ett bra nästa steg. Jag går också igenom min “kollektion” för att se vad som är veganskt och inte. Viktigt är att nämna att jag inte tror att någon kan vara en “perfekt vegan”, det kan finnas saker man får kompromissa med – det kanske inte är att vara vegan isf men jag tror att man måste göra det enkelt i övergångsfasen åtminstone så att man inte blir “discouraged”.

Things change, du kan läsa mer i det här inlägget.

Plus Size Goth Outfit

Vad jag har på mig

T-shirt: EMP Sverige
Kjol: Boohoo
Jacka: ONLY Carmakoma
Fishnets: DIM
Skor: Dr Martens
Leg harness: Wish

ONLY Carmakoma Carsherry Bonded Bikerjacka
Dr Martens Jadon
Joy Division Unknown Pleasures T-Shirt
DIM Up Sexy Overknee Strumpor
Boohoo Plus Veckad Kjol i Konstläder
ONLY Carmakoma Carsherry Bonded Bikerjacka
Dr Martens Jadon
Joy Division Unknown Pleasures T-Shirt
DIM Up Sexy Overknee Strumpor
Boohoo Plus Veckad Kjol i Konstläder
ONLY Carmakoma Carsherry Bonded Bikerjacka
Dr Martens Jadon
Joy Division Unknown Pleasures T-Shirt
DIM Up Sexy Overknee Strumpor
Boohoo Plus Veckad Kjol i Konstläder
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.