Holo Taco One Coat Black

Nails of The Day: Holo Taco One Coat Black

av Jenny Elisabeth
12 views
Holo Taco One Coat Black

Holo, it’s me. Det här har jag väntat länge på, Cristine eller SimplyNailLogical som hon heter på YouTube, startade ett eget märke förra året. Det heter Holo Taco och självfallet är det nagellack det handlar om, det finns några krämlack, såklart finns det holo topplack och några vanliga bas- och topplack. Jag har testat One Coat Black och Glossy Taco (Super Glossy Taco som jag egentligen ville ha skickas inte utanför USA, tyvärr).

Holo Taco är inte bara cruelty-free utan lacken är även veganska vilket gjorde dom ännu mer tilltalande än faktumet att det svarta lacket ska vara “one coat”.

Holo Taco One Coat Black

Lacken kostar mellan $11 – $13, vilket i runda slängar är 110 SEK – 130 SEK. Det tillkommer frakt samt tull och moms, kostnaden för tull och moms ingår i fraktpriset och jag betalade $29 för frakt och avgifter. Det gick väldigt fort att få hem lacken, ungefär 7 – 8 vardagar. Förpackningarna är väldigt snygga och stilrena, korken är ett matt material som ligger bra i fingrarna när man lackar.

Det enda som stör är att det är en tunn pensel med rak tipp istället för en bredare med rundad tipp, men det är en smaksak och säkert något man vänjer sig vid. Eftersom jag inte är van med penseln så blev det lite kladdigt och lite taskiga kanter när jag lackade, men det är inget fel på lacken utan snarare “mellan ratten och ryggstödet” som man brukar säga.

Holo Taco One Coat Black

Här har jag lackat med ett lager av One Coat Black och sen Glossy Taco ovanpå. Första gången jag lackade med den här kombon hade jag Smith & Cult Basis of Everything baslack under, jag tror att jag behöver ett baslack som är mer utjämnande än de jag har (alltså en ridge filler) för resultatet blev ganska ojämnt. Eller så berodde det på att jag försökte jämna ut lacket med mer färg och då blev det lite bubblor i lacket. Det kan också vara så att resultatet blev ojämnt för att jag avslutar min manikyr med H&M Big Gel Top Coat normalt, och den har en utjämnande effekt.

Jag tog i alla fall bort den första lackningen och lackade med Londontown Genius Gel Base Coat, sen ett lager med One Coat Black och avslutade med Glossy Taco. Resultatet blev mycket bättre än det första försöket, på sina ställen är det någon bubbla men inga ojämnheter i nageln och det blev jämnt. Jag tror som sagt att penseln är en sak man vänjer sig vid, och att ju mer man lackar med One Coat Black kommer man vänja sig vid hur det funkar. Hållbarheten är bra, som med de flesta lack får jag ut ca 7 dagar utan att det chippar i hörnen, det beror lite på vilket bas- och topplack jag har.

Men… hur positivt inställd jag än är till Holo Taco, och hur mycket jag än vill supporta Cristine pga awesome så är inte Holo Taco en bra affär när det tillkommer frakt och avgifter, jag förstår såklart att frakt och avgifter ska tillkomma men jag menar att det är mer miljövänligt och säkert billigare att köpa ett lack här hemma, Depends lack t ex är veganska och kommer i en myriad olika färger!

Holo Taco finns att köpa på holotaco.com, ej testade på djur och veganska. Kostar mellan $11 – $13.

Londontown Gel Genius Base Coat
Holo Taco Glossy Taco
Holo Taco One Coat Black
Smith & Cult Basis of Everything
Londontown Gel Genius Base Coat
Holo Taco Glossy Taco
Holo Taco One Coat Black
Smith & Cult Basis of Everything
Londontown Gel Genius Base Coat
Holo Taco Glossy Taco
Holo Taco One Coat Black
Smith & Cult Basis of Everything
0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer