Foreo UFO Mini

Jenny testar: Foreo UFO Mini

av Jenny Elisabeth
8 views
Foreo UFO Mini

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR KICKS

Foreo UFO Mini

Foreo är det svenska märket som kombinerar teknologi med skönhet och har skapat flera olika rengöringsborstar, en tandborste, ett verktyg för att behandla akne och det senaste tillskottet är UFO. Jag har testat en UFO Mini som är en mindre variant av UFO, skillnaden mellan de två är att full size UFO har ett kylande läge och ett varmt, och UFO Mini har enbart det varma läget.

UFO Mini är en smart mask behandling, där man köper själva apparaten UFO Mini och sedan köper man Foreos Smart Masks till. UFO Mini kostar 1 795 SEK och en förpackning med 7st masker kostar 99 SEK. UFO är skapad för att ta de traditionella sheet maskerna till en ny nivå, maskerna är utvecklade tillsammans med hudvårdsexperter och ger alla olika effekt.

I förpackningen kommer en USB-sladd för laddning, 1st Make My Day mask och ett stativ för UFO Mini.

Foreo UFO Mini
Foreo UFO Mini

Foreo UFO Mini har, förutom T-Sonic™-pulseringar även värmeteknologi som använder din huds naturliga reaktion till värme för att få ut det mesta av den UFO-aktiverade masken. Värmeterapin är tänkt att ge avslappning medan den hjälper ingredienserna att tränga ner djupare i huden.

Foreo UFO Mini

Jag har använt min UFO Mini ett par gånger, jag har testat två av de tre maskerna jag köpte. För att använda UFO så behöver man koppla ihop den med Foreos app, sedan är det bara tuta och köra! Man tar loss plastringen på baksidan (syns på bilden ovan) och spänner fast en valfri mask. Maskbehandlingen tar 90 sekunder och innehåller värme, pulseringar och en kobination av olika LED-ljus. De olika LED-ljusen arbetar på olika sätt beroende på vilken mask man använder.

Det röda LED-ljuset ska stimulera kollagenproduktionen och minska synliga tecken på åldrande, det blå LED-ljuset främjar blodcirkulationen och dödar bakterier som orsakar akne och det gröna LED-ljuset ska verka uppljusande och utjämnande samt ge lyster.

Foreo UFO Mini

Tycker att behandlingen som så känns avslappnande och är ett härligt sätt att starta dagen på. Men 1 795 SEK är en hel del pengar, och jag hoppas att nyhetens behag inte wears off så snabbt så att UFO Mini blir ståendes i sitt stativ, oanvänd och dan. But so far, I like it.

Jag skickade ett mail till Foreo för att fråga om maskerna till UFO och UFO Mini är veganska, och fick till svar att dom är det. Och det verkar stämma om man kollar INCI.

Foreo UFO Mini finns att köpa där Foreo säljs, bland annat hos KICKS.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer