Plus Size Goth

Outfit of The Day: Vår

av Jenny Elisabeth
15 visningar
Outfit of The Day: Vår

Men åh, kan vi bara säga att det är vår nu? Jag vill inte ha något bakslag i vädret men det kommer väl komma bara för att man önskar sig vår. Det fanns en YouTuber som jag brukade titta på som störde sig på att folk önskar sig vår tidigt, men det beror ju på var i landet man bor när våren kommer tänker jag? Till exempel så här i Falkenberg kan vädret räknas till vår redan i mars men i Haparanda (där jag kommer ifrån) så kommer inte våren förrän i maj.

Outfit of The Day: Vår

Tog den här bilden när jag var på promenad, som du ser är det massa knoppar i buskarna. Och det har börjat komma små blommor här och var ?

Outfit of The Day: Vår

Vad jag har på mig

Klänning: BonPrix
Fishnet: eBay
Bälte: BlueFox
Skor: Dr Martens
Halsband: Etsy
Solglasögon: eBay (liknande)

Outfit of The Day: Vår
Outfit of The Day: Vår
Outfit of The Day: Vår
Outfit of The Day: Vår
Outfit of The Day: Vår
Outfit of The Day: Vår
Outfit of The Day: Vår
Outfit of The Day: Vår
Outfit of The Day: Vår
Outfit of The Day: Vår
Outfit of The Day: Vår
Outfit of The Day: Vår
Outfit of The Day: Vår

Jag måste fålla den här klänningen, den är alldeles för lång för att man ska kunna gå med den. Eller så får jag använda mina platåskor istället för då kanske den är lagom i längd. Har för mig att man behövde speciella stretchnålar för att sy i stretch och det har inte jag… kanske får fråga min faster om hon kan vara snäll och fålla den här klänningen också.

Liknande inlägg:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Är det okej? OK Läs mer