Mode

Vår

Plus Size Goth

Men åh, kan vi bara säga att det är vår nu? Jag vill inte ha något bakslag i vädret men det kommer väl komma bara för att man önskar sig vår. Det fanns en YouTuber som jag brukade titta på som störde sig på att folk önskar sig vår tidigt, men det beror ju på var i landet man bor när våren kommer tänker jag? Till exempel så här i Falkenberg kan vädret räknas till vår redan i mars men i Haparanda (där jag kommer ifrån) så kommer inte våren förrän i maj.

Falkenberg Vår 2020

Tog den här bilden när jag var på promenad, som du ser är det massa knoppar i buskarna. Och det har börjat komma små blommor här och var ?

Plus Size Goth

Vad jag har på mig

Klänning: BonPrix
Fishnet: eBay
Bälte: BlueFox
Skor: Dr Martens
Halsband: Etsy
Solglasögon: eBay (liknande)

Dr Martens Jadon
Maxiklänning i följsam viskos
Bondagebälte
Runda Retro Solglasögon
Dr Martens Jadon
Maxiklänning i följsam viskos
Bondagebälte
Runda Retro Solglasögon
Dr Martens Jadon
Maxiklänning i följsam viskos
Bondagebälte
Runda Retro Solglasögon
Plus Size Goth

Jag måste fålla den här klänningen, den är alldeles för lång för att man ska kunna gå med den. Eller så får jag använda mina platåskor istället för då kanske den är lagom i längd. Har för mig att man behövde speciella stretchnålar för att sy i stretch och det har inte jag… kanske får fråga min faster om hon kan vara snäll och fålla den här klänningen också.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.