BeautyBay EYN Bright Matte

Jenny testar: BeautyBay EYN Bright Matte

av Jenny Elisabeth
12 views
BeautyBay EYN Bright Matte

BeautyBay EYN Bright Matte

BeautyBay har mycket kul, jag hittade sidan för många år sen och sen dess har dom utökat sitt sortiment rejält. Dom har även ett eget märke och EYN Bright Matte är en palett från deras egna märke. Det är en 9 pan palett med matta och färgglada skuggor, en mini regnbåge kan man nog säga.

Skuggorna är pigmenterade och mjuka, jag har gillat färgglada skuggor ett tag nu och EYN Bright Matte tillfredställer mitt behov av lite regnbåge.

BeautyBay EYN Bright Matte
BeautyBay EYN Bright Matte 9 Pan Swatches

När jag swatchade skuggorna hade jag ingen primer på armen, jag drog mitt finger i skuggan och sen drog jag fingret på armen. Som du ser är skuggorna pigmenterade, speciellt Make Them Wink och Pacific Dreams.

BeautyBay’s EYN paletter finns i många olika storlekar, 9, 16 och 42 pans. Färgschemat är nude till färgglatt och paletterna finns i matta och skimmer varianter. Förpackningen är i papp och det föredrar jag framför plast, bättre för miljön osv.

Jag tycker att skuggorna var lätta att arbeta med, ibland kan väldigt pigmenterade matta skuggor vara besvärliga men så är inte fallet med EYN Bright Matte. 9 pan paletterna kostar 77 SEK och det är ett väldigt överkomligt pris för bra skuggor. Jag kommer nog köpa någon av de mer nudefärgade paletterna då jag är på jakt efter en neutral palett.

BeautyBay EYN Bright Matte är cruelty-free och vegansk!

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer