She Past Away Disko Anksiyete

She Past Away – Disko Anksiyete

av Jenny Elisabeth
32 visningar

She Past Away är ett turkiskt darkwave band med ett omarbetat 80-tals sound. I alla fall om man ska tro deras Bandcamp sida. Jag som är urusel på att säga vilken musik som är vad, om det inte är typ goth vs metal, får förlita mig på att andra recenserar och kategoriserar. Jag tänkte bara tala om vad jag gillade med deras album Disko Anksiyete.

She Past Away Disko Anksiyete

Jag trodde först att “anksiyete” kanske betydde ansikte, men det betyder ångest. Så detta album heter “disko ångest”, och det kan man typ förstå för det är lite mer elektroniskt än tidigare releaser i mina öron i alla fall. Men kom ihåg att jag inte kan sånt även fast jag vill och försöker.

Albumet börjar med en intro, Bosluk, på 2 minuter. Jag tänkte att om den låten sätter tonen för albumet så blir det bra. Och det var bra! En favoritlåt blev Sonbahar som passande nog betyder höst som är min favoritårstid.

She Past Away är ett av mina favoritband, vill du lyssna mer på dom finns dom på Spotify och Bandcamp om du vill köpa deras musik.

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer