Mode

Velvet and Lace

Velvet and lace

Den här “velvet and lace” klänningen kommer från märket Dancing Days, jag köpte den för att ha till jul förra året. Den är lite stor, måttabellen sa att jag skulle ha en storlek så då gick jag efter det.

Klänningen är köpt på EMP, jag har länkat den nedan, ärmarna är i spets och partiet på bröstkorgen är också i spets och går att knäppa upp. Resten av klänningen är i sammet, den är väldigt fin! Nu passar den ju bra när det är kallt, jag ska köpa lite tjockare strumpbyxor så kan jag ha den ute. Visst blev det bra med ett bälte i midjan också? Eftersom den är något för stor så behöver man få till formen litegrann.

Velvet and lace
Velvet and lace

Vad jag har på mig

Klänning: Dancing Days
Bälte: ASOS Curve
Stay-ups: eBay

Fler outfit of the day-inlägg hittar du här.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.