Accessoarer

Hellaholics Gathika Garnet Cut Stone Silver Ring

Hellaholics Gathika Garnet Cut Stone Ring

Att jag gillar ringar är inget nytt, eller? Jag har köpt en ny. Gathika Garnet Cut Stone Silver Ring har två granater i en väldigt stilig infattning (heter det så?) med en snirlig design. Ringen kommer från Hellaholics, precis som ringen på långfingret. Ringen på pekfingret kommer från en Etsybutik.

Idag har jag haft fullt upp, boendestöd kl 11, tvätt kl 11 – 16 och matleverans från ICA någon gång mellan kl 12 – 15. Maten kom vid kl 13 så det var ju bra, då var det bara att fortsätta med tvätten. Jag var till Apoteket en sväng också och hämtade medicin, idag är det även World Bipolar Day. En dag när vi slår hål på myter och upplyser andra om sjukdomen och dess tillstånd.

Nu sitter jag i sängen och väntar på att Big Brother ska börja kl 21, min lillasyster har fått mig att titta på det. Annars brukar jag inte titta på reality-tv men BB var hyfsat underhållande.

Hellaholics Gathika Garnet Cut Stone Ring
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.