Hellaholics Gathika Garnet Cut Stone Ring

Hellaholics Gathika Garnet Cut Stone Silver Ring

av Jenny Elisabeth
43 visningar
Hellaholics Gathika Garnet Cut Stone Silver Ring

Att jag gillar ringar är inget nytt, eller? Jag har köpt en ny. Gathika Garnet Cut Stone Silver Ring har två granater i en väldigt stilig infattning (heter det så?) med en snirlig design. Ringen kommer från Hellaholics, precis som ringen på långfingret. Ringen på pekfingret kommer från en Etsybutik.

Idag har jag haft fullt upp, boendestöd kl 11, tvätt kl 11 – 16 och matleverans från ICA någon gång mellan kl 12 – 15. Maten kom vid kl 13 så det var ju bra, då var det bara att fortsätta med tvätten. Jag var till Apoteket en sväng också och hämtade medicin, idag är det även World Bipolar Day. En dag när vi slår hål på myter och upplyser andra om sjukdomen och dess tillstånd.

Nu sitter jag i sängen och väntar på att Big Brother ska börja kl 21, min lillasyster har fått mig att titta på det. Annars brukar jag inte titta på reality-tv men BB var hyfsat underhållande.

Hellaholics Gathika Garnet Cut Stone Silver Ring

Liknande inlägg:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Är det okej? OK Läs mer