Mode

One sleeve top

Plus Size Goth Outfit

Caroline inspirerade köpet av denna one sleeve topp, toppen kommer från Nelly. Jag gillar looken av en one sleeve topp och kommer nog få mycket nytta av den! Igår hade jag boendestöd och vi dammsög och torkade av golven. Men sen gjorde jag inte så mycket. Och nu lyssnar jag på Cemetery Confessions och reflekterar över hur otroligt mycket smink jag har som bara ligger. Och nu är mycket för gammalt för att säljas så det åker ju rakt i soporna.

Jag tror att jag reflekterar mer nuförtiden över vad saker kostat, för det är det enda jag ser när jag ser läppstiften stå i sina hållare – vad dom kostat och vad dom kostar totalt. För några år sen hade jag inte tänkt såhär, då hade jag mer tänkt att jag inte vill göra mig av med något för att det var kul att ha. Men det är det inte längre.

Vad jag har på mig

Topp: Nly by Nelly
Kjol: Zalando
Bälte: ASOS Curve

Nly by Nelly One Sleeve Top
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.