Mode

Killstar – Kounter Kulture Skater Dress

Killstar Kounter Kulture Skater Dress Plus Size

Har en ny klänning och den kommer från Killstar och heter Kounter Kulture Skater Dress, jag är lite kluven till Killstar men kan inte förneka att dom har vissa fina plagg och saker. Jag är inte mycket för alla ockulta plagg utan gillar de lite mer enkla plaggen. Det här är då Kounter Kulture Skater Dress som har lite mesh upptill och hängslen som detaljer.

Jag tror ju mycket på #gothisnotkillstar, men min garderob är inte och kommer inte bli en garderob med enbart Killstar plagg för att jag köper ett plagg. Killstar är otroligt dyrt (fast vilka gothmärken är inte det?) och jag har då inte de ekonomiska förutsättningarna för att handla därifrån ofta. Men jag kan tycka det är fint med, som sagt, de enklare Killstar plaggen just för att dom har fina detaljer och jag suger på DIY. DIY är något jag vill bli bättre på, Angela Benedict har en video om… jag tror det hette t-shirt laddering (?) som jag skulle vilja testa på någon gammal t-shirt.

Killstar Kounter Kulture Skater Dress Plus Size

Vad jag har på mig

Klänning: Killstar
Skor: Dr Martens
Solglasögon: eBay (liknande)

Killstar Kounter Kulture Skater Dress Plus SizeDr Martens JadonRunda Retro Solglasögon
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.