Mode

Slipklänning

Plus Size Goth

Just nu ligger jag i sängen, utan slipklänning, och lyssnar på en live från Obscura Undead som handlar om elitism, närmare bestämt elitism inom goth. Hörde precis det sägas att dom bl a. fått höra att hen är för fet för att vara goth, för gammal för att vara goth, inte goth för att hen inte har svart hår osv osv. Helt sjukt. Goth är en subkultur som numera verkar handla om gatekeeping och elitism och att sålla ut alla som inte passar inom ramen för vad hen tycker att goth är.

Goth meme av Enygma Ann Lenoir
Goth meme av Enygma Ann Lenoir

Jag har fått höra att jag inte är goth för att jag är tjock och att jag är för gammal för att vara goth. Och å andra sidan har jag fått dickpics skickade till mig för att någon tyckt att jag ser goth ut. Till syvende och sist så klär jag mig som jag vill och ser ut som jag vill, och jag sminkar mig som jag vill eller inte alls om jag inte känner för det.

Plus Size Goth

Vad jag har på mig

Klänning: Ellos
Kofta: B Young
Bälte: BlueFox
Skor: Koi Footwear
Solglasögon: eBay (liknande)
Halsband: Hellaholics

XL Smoke Quartz Necklace
Ellos Slipklänning Minelle
Bondagebälte
Runda Retro Solglasögon
XL Smoke Quartz Necklace
Ellos Slipklänning Minelle
Bondagebälte
Runda Retro Solglasögon
XL Smoke Quartz Necklace
Ellos Slipklänning Minelle
Bondagebälte
Runda Retro Solglasögon
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.