Linda Hallberg Cosmetics Infinity Highligher - Virgio

Linda Hallberg Cosmetics Infinity Highlighter – Virgio

av Jenny Elisabeth
9 views
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Highlighter - Virgio

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR KICKS

“Er önskan är alltid vår lag”, så börjar pressreleasen för Linda Hallberg Cosmetics nya highlighter. Sen 2016 har Linda Hallberg Cosmetics anhängare väntat på en highlighter med nyansen Virgio som är en av highlightersen från Infinity Palette. Lustigt nog har jag haft min Infinity Palette sen den släpptes, men altid använt Milky Way (den kallare nyansen) som highlighter, eller mixat den med Virgio.

Linda Hallberg Cosmetics Infinity Highlighter - Virgio

Infinity Highlighter är mer än 3 gånger så stor som originalstorleken i Infinity Palette, pudret är silkeslent och ger ett gyllene lyster oavsett vilken hudton du har. Formulan är, som väntat av Linda Hallberg Cosmetics, multifunktionell och kan användas på kindben, ögon, läppar och kropp. Highlightern kan appliceras med fingret eller en torr alt fuktig borste.

Infinity Highlighter har släppts och finns att köpa på KICKS för 199 SEK! Och som vanligt testar Linda Hallberg Cosmetics inte på djur och highlightern är vegansk.

Linda Hallberg Cosmetics Infinity Highligter – Virgio

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer