Makeup Look Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette

Dagens makeup: Gammal favorit palett

av Jenny Elisabeth
9 views
Makeup Look Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Jag plockade fram en gammal favorit palett, med betoning på gammal för jag tror att Modern Renaissance paletten är en av de produkter jag har som är äldst i mina lådor. Men du ser ju, den presterar lika fint nu som då! Modern Renaissance paletten är heller inte vegansk, och jag hade en tanke för ett tag sen att jag enbart skulle skriva om cruelty-free och veganska produkter. Nå, det blir någon annan gång. För nu har jag äntligen slutat vela och bestämt mig för att skära ner på beauty bloggandet, det är inte bra för mig eller min ekonomi och när jag ser beauty gurus på YouTube med flera rum fyllda med smink… ah, det är INTE dit jag vill helt enkelt och med mitt shoppingberoende som fortfarande är utom kontroll så känner jag att jag måste göra detta.

Så den beauty jag faktiskt kommer skriva om kommer fortfarande vara cruelty-free, i många fall vegansk – men jag kommer använda upp det jag har och därför kan det dyka upp icke veganska produkter. Till exempel en gammal favorit palett.

BAS
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
Anastasia Beverly Hills Stick Foundation – Fawn
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Highlighter – Virgio

ÖGONBRYN
KVD Vegan Beauty Super Brow – Graphite

Makeup Look Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette
Makeup Look Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette

ÖGON
Linda Hallberg Cosmetics Mood Crayon – Delighted
Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance – Love Letter, Venetian Red, Buon Fresco, Vermeer (ej vegansk)
Too Faced Damn Girl Mascara

LÄPPAR
KVD Vegan Beauty Everlasting Liquid Lipstick – Witches

Linda Hallberg Cosmetics Fusion Kit
Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Highligter – Virgio
Anastasia Beverly Hills Foundation Stick – Fawn
Too Faced Damn Girl Mascara
KVD Vegan Beauty Everlasting Liquid Lipstick
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
KVD Vegan Beauty 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade – Graphite
Linda Hallberg Cosmetics Fusion Kit
Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Highligter – Virgio
Anastasia Beverly Hills Foundation Stick – Fawn
Too Faced Damn Girl Mascara
KVD Vegan Beauty Everlasting Liquid Lipstick
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
KVD Vegan Beauty 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade – Graphite
1 kommentarer
0

Du kanske tycker om

1 kommentarer

Yolanda - "Det här är mitt privata krig" 10 april 2020 - 12:57

Cool sminkning. Awesome färger!

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer