Kroppsmodifiering

Nytt smycke till min septum

Disturbia Parthia Body Harness

Har bytt smycke i min septum, jag brukade ha en hästsko men kulorna skruvade upp sig hela tiden och gjorde mig galen så jag köpte en “hinged segment ring” från Barbarella. En hinged segment ring är som en segment ring, förutom att den har ett gångjärn i ena sidan så att den ska vara lätt att öppna och stänga. Den jag har är i 2.4x10mm, jag funderar på om en 8mm hade sett bättre ut?

Den här ringen var sååå svår att sätta i min septum, eller så är jag bara ovan. Men jag hittade inte hålet (that’s what she said) och blev mer och mer frustrerad hela tiden, men så satte jag mig ner och försökte igen och då helt plötsligt hittade jag rätt! Men den här ringen är bara rak och har ju inte den avsmalnande delen som en ring där man skruvar på en kula har. Så det gick trögt, trots Locobase, att få i den. Men det gick. Jag ser inte fram emot att ev byta denna till en 8mm…

Men jag tror att en 8mm blir snyggare, men frågan är om den är för liten istället. Något jag tyckte var tråkigt med en töjd septum är att de flesta smycken är för mindre storlekar, jag har 2.4 just nu. Vet att man kan använda en transparent silikontunnel och sen sätta i ett smycke i valfri storlek, och den finns adaptrar också. Men det ids jag inte börja med nu utan jag kör enkla smycken, även om jag hade velat ha något med krusiduller ibland.

Steel Hinged Segment Ring
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.