Musik

The Kentucky Vampires – Crimson Curse

The Kentucky Vampires Crimson Curse

The Kentucky Vampires är ett av mina favoritband, tidigare har dom inte haft sina releaser på Spotify utan bara på Bandcamp. Det kan ju bero på att dom blivit signade nu tänker jag, i alla fall – deras nya album Crimson Curse släpptes i mars 2020 och jag som redan var ett fan av vampyrerna blev ett större fan nu. Jag tror det var på… Obscura Undead, eller möjligen i en av Cadaver Kellys videor där dom sa att soundet på Crimson Curse är mer goth än tidigare när det var mer influenser av goth.

Mina favoritlåtar är Holy Heretic, Silence, Vampires Coffin och Saint Vincent.

Om du vill stötta The Kentucky Vampires så kan du köpa deras musik på Bandcamp.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.