Accessoarer

Disturbia Parthia Body Harness

Disturbia Parthia Body Harness

Jag har nog aldrig känt mig så seg i kolan som när jag försökte lista ut vad som var vad på Parthia Body Harness från Disturbia. Där ett tag kunde jag inte för mitt liv komma på vad som var upp och vad som var ner – trots att jag tittade på bilden, haha! Till slut fick jag ordning på det och det är en fin harness helt klart, jag måste hänga den så att den är lätt att få rätsida på igen när man ska ha på den nästa gång.

Här ser man hur Parthia Body Harness ser ut på mig, i och med att jag är kurvigare än Disturbias modeller så hänger inte harnessen lika långt ner på mina höfter som den gjorde på modellen. Sen tror jag också att den är slutsåld på Disturbia, om du vill köpa den får du nog Googla på namnet för jag är rätt säker på att Disturbia har återförsäljare som kan ha den i lager ännu.

Harnessen känns som att den är i bra kvalité, kedjorna har lite tyngd och känns inte plastiga. Och då kostar den ändå “bara” £18.00. Och om jag minns hur man tar på den så kommer jag använda den ofta!

Parthia Body Harness finns hos Disturbia.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.