Lägger ner min #nobuy

av Jenny Elisabeth
4 views
#nobuy
Image by StockSnap from Pixabay

Jo, du läste rätt. Jag lägger ner min #nobuy nu. Varför? Jag hamnar i en ond cirkel när jag har no-buy tänket över mig, när jag då köper något så tänker jag “fan, min no-buy!” och blir stressad över det. Jag kommer inte shoppa willy nilly utan jag kommer bara inte kalla min no-buy för en no-buy, ha med mig det jag lärde mig förra året och ta det lugnt. Jag har inte shoppat loss och kommer försöka att inte göra det heller, men jag mår sämre av situationen som den är nu. Så jag ska testa detta.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer