Mode

Vind i kjolen

Plus Size Goth Outfit ONLY Carmakoma Koi Footwear

Idag var det vind i kjolen ska jag säga, och i håret också. Kjolen höll sig ju i sitt område men håret blåste i ansiktet och in i munnen och fastnade i läppbalsamet osv. Needless to say att jag satte upp håret i en boll sen, om jag tuperar det lite så får jag mer volym i bollen. Har ju inte jättelångt hår och även om det är tjockt så är det inte så tjockt som det en gång var, jag har tappat så mycket hår sen mina Isotretinoin kurer så det är inte klokt. Men det är ett helt annat inlägg.

Dagens outfit bestod av ett linne, en kjol och en jacka + lite accessoarer. Jag har länkat det mesta nedan, det som syns på bilderna. Det kommer komma ett inlägg om mina ringar och var jag köpt dom.

Som du ser på bilden nedan så var en boll det enda vettiga alternativet för håret, det var galet att tro att jag kunde ha det löst när det blåser så hårt.

Plus Size Goth Outfit ONLY Carmakoma Koi Footwear
Vind i kjolen – vind i håret

Vad jag har på mig

Linne: BonPrix
Kjol: Zalando (liknande)
Jacka: ONLY Carmakoma
Choker: CDON/Skalfynd
Skor: Koi Footwear
Solglasögon: eBay (liknande)

Plus Size Goth Outfit ONLY Carmakoma Koi Footwear
Choker O-ring Dubbel
BonPrix Linne med Smala Axelband
ONLY Carmakoma Carsherry Bonded Bikerjacka
Runda Retro Solglasögon
Choker O-ring Dubbel
BonPrix Linne med Smala Axelband
ONLY Carmakoma Carsherry Bonded Bikerjacka
Runda Retro Solglasögon
Choker O-ring Dubbel
BonPrix Linne med Smala Axelband
ONLY Carmakoma Carsherry Bonded Bikerjacka
Runda Retro Solglasögon
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.