Mode

T-Shirts från RockZone!

Har köpt t-shirts från RockZone som är en ny butik för mig, dom verkar ha mycket bandmerch i form av t-shirts och annat kul. Jag har spanat på en The Sisters of Mercy t-shirt och en The Cure t-shirt, jag la en beställning och fick vänta lite på leverans för att Sisters t-shirten var inte i lager. Men nu har jag fått hem dom och hade The Cure t-shirten funnits i XXL (som jag tog Sisters t-shirten i) hade det blivit perfekt. Jag tog The Cure t-shirten i XL och det funkar, men jag föredrar den lite lösa looken av en XXL.

Såhär ser The Sisters of Mercy t-shirten ut på, har den i XXL som sagt. Den kanske inte kommer se ut såhär hela sitt liv, beroende på hur mitt första DIY projekt kommer gå. Om jag känner att jag vågar distress den här t-shirten, kanske när den är några år gammal och behöver nytt liv och energi.

The Cure Boys Don't Cry T-Shirt

Det här är The Cure Boys Don’t Cry t-shirten som jag har i XL. Den kändes tightare än vad den ser ut att vara (tycker jag), den kommer nog sträcka ut sig lite med användning.

Nu är ju läget som det är och många säger att man inte ska shoppa, jag försöker att shoppa så lite som möjligt eftersom jag strävar efter minst en månad heeelt utan köp. Jag hade kontakt med RockZones kundtjänst då jag inte hade hört något om min order efter 3 – 4 dagar, det visade sig inte vara enbart Corona utan även lagersaldot på Sisters t-shirten. Kundtjänsten var snabba på att svara och jag skulle nog handla från RockZone igen. En Sisters-hoodie står på önskelistan!

The Cure Boys Don’t Cry T-ShirtThe Sisters of Mercy Some Girls Wander T-Shirt

Om du vill kolla in t-shirtarna finns Sisters t-shirten här och The Cure här.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

3 Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.