The Sisters of Mercy Some Girls Wander T-Shirt

T-Shirts från RockZone!

av Jenny Elisabeth
12 views

Har köpt t-shirts från RockZone som är en ny butik för mig, dom verkar ha mycket bandmerch i form av t-shirts och annat kul. Jag har spanat på en The Sisters of Mercy t-shirt och en The Cure t-shirt, jag la en beställning och fick vänta lite på leverans för att Sisters t-shirten var inte i lager. Men nu har jag fått hem dom och hade The Cure t-shirten funnits i XXL (som jag tog Sisters t-shirten i) hade det blivit perfekt. Jag tog The Cure t-shirten i XL och det funkar, men jag föredrar den lite lösa looken av en XXL.

Såhär ser The Sisters of Mercy t-shirten ut på, har den i XXL som sagt. Den kanske inte kommer se ut såhär hela sitt liv, beroende på hur mitt första DIY projekt kommer gå. Om jag känner att jag vågar distress den här t-shirten, kanske när den är några år gammal och behöver nytt liv och energi.

The Cure Boys Don't Cry T-Shirt

Det här är The Cure Boys Don’t Cry t-shirten som jag har i XL. Den kändes tightare än vad den ser ut att vara (tycker jag), den kommer nog sträcka ut sig lite med användning.

Nu är ju läget som det är och många säger att man inte ska shoppa, jag försöker att shoppa så lite som möjligt eftersom jag strävar efter minst en månad heeelt utan köp. Jag hade kontakt med RockZones kundtjänst då jag inte hade hört något om min order efter 3 – 4 dagar, det visade sig inte vara enbart Corona utan även lagersaldot på Sisters t-shirten. Kundtjänsten var snabba på att svara och jag skulle nog handla från RockZone igen. En Sisters-hoodie står på önskelistan!

The Cure Boys Don’t Cry T-ShirtThe Sisters of Mercy Some Girls Wander T-Shirt

Om du vill kolla in t-shirtarna finns Sisters t-shirten här och The Cure här.

4 kommentarer
0

Du kanske tycker om

4 kommentarer

Yolanda - "Det här är mitt privata krig" 19 april 2020 - 15:49

Jag tror att jag har haft en med Rock Zone-logga 🙂

svara
Jenny 19 april 2020 - 18:39

Åhå 😃 RockZone var helt nya för mig.

svara
Yolanda - "Det här är mitt privata krig" 19 april 2020 - 18:41

De har/hade en butik i Stockholm 🙂

svara
Jenny 19 april 2020 - 19:08

Jaha! Okej 😊

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer