Mode

Sammet… igen

Outfit of The Day Plus Size

Börjar du ledsna på sammet? Jag hoppas inte det för det har inte jag gjort. Den här klänningen är fin men jag önskar att den vore lite kortare, jag ska nog korta den själv. Med instruktioner från mamma så blir det nog bra!

Klänningen hittade jag på ICA Maxi i Haparanda förrförra julen tro det eller ej, den är från märket MyWearWoman och jag har den i storlek XL. Bilderna blev lite sådär, jag testade något nytt och ljuset är inte det bästa så då blev bilderna lite gryniga. Vi kan ju låtsas att det var så det skulle bli.

Det här inlägget skrev jag i höstas, jag har tidsinställt maaaassor av inlägg och det här har alltid blivit uppskjutet och flyttat. Har fortfarande en del tidsinställda inlägg att publicera, mest om beauty för det är det jag vill röra mig bort från. Att istället skriva om stil, musik (inte för att jag kan något om musik, jag kan säga om något är bra eller inte), kanske lite DIY beroende på hur mitt första projekt går.

Outfit of The Day Plus Size
Outfit of The Day Plus Size

Vad jag har på mig

Klänning: MyWearWoman
Handväska: H&M
Skor: New Look Wide Fit (liknande)
Ringar: Hellaholics, Skeletos
Halsband: Etsy

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.