Livet

Just nu

Just nu 21/4 2020

Blev inspirerad av Septicemia att göra ett just nu-inlägg, ett inlägg där jag listar ett par saker jag gillar just nu, gör just nu osv. Lite som ett dagensinlägg som jag brukade göra för några år sen när jag först började blogga här.

Jag lyssnar på: Drab Majesty’s album Careless

Jag läser: Harry Potter igen, eller jag lyssnar på dom för jag kan inte fokusera på en “vanlig” bok

Jag tittar på: Products You Might Be Using Wrong

Jag har på mig: linne och kjol, standardoutfiten för vår och sommar

Jag kan inte sluta tänka på: att jag är så glad att jag får tillbaka mina pengar från Killstar efter allt strul

Jag har köpt: The Body Shop Skin Defence SPF50

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.