Accessoarer

Var är mina ringar köpta?

Jag har fått frågor om mina ringar – var dom är köpta osv. Så jag tänkte bara dela med mig av det, jag har en ring på varje finger numera och många av dom är köpta från den svenska webbshoppen Hellaholics. Se lista nedan.

VÄNSTER HAND
Lillfinger: Nakti Silver Onyx Ring, Hellaholics
Ringfinger: Calida Silver Amethyst Ring, Hellaholics
Långfinger: Miniature Raven Heart Ring, Skeletos Jewelry
Pekfinger: Nathalia Silver Moonstone Ring, Hellaholics
Tumme: Gammal

HÖGER HAND
Tumme: Small Silver Crescent Moon Ring, Hellaholics
Pekfinger: Köpt på en Etsybutik som stängt
Långfinger: Pentagram Silver Ring, Hellaholics
Ringfinger: Gathika Garnet Cut Stone Silver Ring, Hellaholics
Lillfinger: Aelia Silver Onyx Ring, Hellaholics

Alla ringar är i sterling silver då jag är allergisk mot nickel, mina tre favoriter är Nakti Silver Onyx Ring, Miniature Raven Heart Ring och Gathika Garnet Cut Stone Silver Ring. Kanske jag visar några favorithalsband nästa gång, för halsband har jag så många av att jag inte kan visa alla… inte på en gång i alla fall.

Small Silver Crescent Moon Ring
Gathika Garnet Cut Stone Silver Ring
Nakti Silver Onyx Ring
Aelia Onyx Silver Ring
Nathalia Silver Moonstone Ring
Calida Silver Amethyst Ring
Skeletos Miniature Raven Heart Ring
Pentagram Silver Ring
Small Silver Crescent Moon Ring
Gathika Garnet Cut Stone Silver Ring
Nakti Silver Onyx Ring
Aelia Onyx Silver Ring
Nathalia Silver Moonstone Ring
Calida Silver Amethyst Ring
Skeletos Miniature Raven Heart Ring
Pentagram Silver Ring
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.