Mode

Outfit of The Day: Some girls wander

Some Girls Wander T-Shirt ASOS Curve Belt

Some Girls Wander by Mistake är ett av mina favoritalbum med The Sisters of Mercy, blev glad när jag hittade en t-shirt med det trycket. Det börjar sakta, sakta bli varmare väder ute men har hört att det blir kallare i helgen så det gäller att njuta. Min standardoutfit för det här vädret är just min älskade kjol från Zalando och en t-shirt eller ett linne beroende på om det blåser kallt eller inte.

Idag är det onsdag och jag ska ha boendestöd, vi ska gå till ICA en sväng för jag ska hämta ett paket och så måste jag handla lite. Tänkte köpa blomjord och lecakulor också. Just nu ligger Luxx ute på balkongen i solen, det låter som att dom klipper gräs men han är inte störd. Normalt skulle han vilja komma in av allt ljud.

Vad jag har på mig

T-shirt: RockZone
Meshtopp: ASOS Curve
Kjol: Zalando (liknande)
Bälte: ASOS Curve

The Sisters of Mercy Some Girls Wander T-Shirt
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.