Accessoarer

AyameDesigns Nose to Ear Chain

AyameDesigns Nose to Ear Chain

Jag har velat ha en nose to ear chain länge, var nära på att göra en själv men så tänkte jag att jag ska kolla på Etsy, för där finns ju allt kul. Och jag hittade butiken AyameDesigns som har just nose to ear chains! Jag köpte den här “Pentacle Nose/Lip to Ear Chain“, som har pentagram och svarta pärlor.

När man köpte kedjan fick man välja “attachments”, och jag var osäker på vad som skulle funka med min septum och valde en örhängeskrok. Det funkar men är kanske lite obekvämt så jag ska se om jag kan modifiera den något så att den inte trycker på medusan.

Kedjan kostar ca 160 SEK och frakten var gratis till Sverige, AyameDesigns är baserade i Belgien.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.