Mode

Gutter Glitter

Plus Size Goth Outfit

Jag har återigen fastnat för låten “Gutter Glitter” av Switchblade Symphony, den finns på albumet Serpentine Gallery. Du hittar det på Spotify, och jag har klistrat in låten här i inlägget så att du kan lyssna på den.

Idag, eller när jag skriver detta, så är det den 9/4. Jag har varit på ICA och folk är otroligt dåliga på att hålla 1,5m avstånd som det står att man ska göra. Kan förstå det i trånga gångar och så, men det finns inget skäl att ställa sig kloss i någon. Det är nog allt jag kommer säga om den nuvarande situationen, jag vet inte hur du känner men jag vänder mig till bloggar, YouTube och andra sociala medier för att slippa korvstoppningen som jag upplever från nyheterna. Jag har börjat lyssna på musik mer igen och upptäckt lite nytt, bland annat Then Comes Silence som du också borde lyssna på!

Vad jag har på mig

Klänning: Zizzi
Bälte: ASOS Curve

Zizzi Maxiklänning
Goth Makeup Look

Makeup

BAS
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
Anastasia Beverly Hills Stick Foundation – Fawn
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Highlighter – Virgio

ÖGONRBYN
KVD Vegan Beauty Super Brow – Graphite

LÄPPAR
KVD Vegan Beauty Everlasting Liquid Lipstick – Witches

no products
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.