Outfit of The Day: Outfit för kyligt väder

av Jenny Elisabeth
Plus Size Goth Outfit

Det här är en outfit för kyligt väder som det de senaste dagarna har varit, eller ja – det har inte varit jättekallt men det har inte passat att ha linne och kjol. Så jag har gått tillbaka till leggings och t-shirt som annars är min go-to outfit för höst och vinter. Dessa leggings är nya i min garderob, och t-shirten kanske du sett tidigare. Idag har jag inte gjort jättemycket, tittat lite på YouTube, tidsinställt inlägg och fotat lite. Jo! Och jag har testat två hårprodukter från Amika för kanske fjärde gången, för att få lockarna som jag har naturligt att komma fram. Det kommer ett inlägg om hur jag stajlar mitt lockiga hår lite längre fram.

Plus Size Goth Outfit

Vad jag har på mig

T-shirt: RockZone
Leggings: BonPrix
Kofta: Esprit (liknande)

Vila Cardigan viSumi L/SBonPrix Leggings med YtbeläggningThe Sisters of Mercy Some Girls Wander T-Shirt
1 kommentarer
0

Du kanske tycker om

1 kommentarer

Christoffer 17 maj 2020 - 22:23

Snygg outfit! 🙂
MEn för att vara en outfit för kyligt väder så ser barfota kallt ut du :O brrr

svara
Jenny 18 maj 2020 - 09:23

Haha, var ju inomhus när jag fotade 😅 utomhus har jag skor såklart!

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer