Makeup Look Linda Hallberg Cosmetics Fantastick Garnet

Dagens makeup: Fantastick Garnet

av Jenny Elisabeth
16 views
Makeup Look Linda Hallberg Cosmetics Fantastick Garnet

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Jag har inte använt rouge på länge, men idag använde jag Linda Hallberg Cosmetics Fantastick – Garnet som rouge. Det gillar jag med Fantasticksen, eller det gillar jag med alla LH’s produkter – dom är multifunktionella! Har inte använt mina Fantasticks så mycket, inte på läpparna i alla fall för jag gillar inte riktigt bullet läppstift. Möjligen att jag skulle gilla bullets om jag applicerade dom med en borste, men det är ett extra steg och jag vill ha wham, bam, thank you mam liksom. Alltså något snabbt.

Det finns många swatches därute på Fantasticksen, men om du vill se mina swatches finns dom i mitt inlägg om Fantasticksen som du hittar här!

BAS
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
Glossier Stretch Concealer – Light/G11
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Highlighter – Virgio
Linda Hallberg Cosmetics Fantastick – Garnet
bareMinerals Invisible Bronze – Fair/Light
Anastasia Beverly Hills Stick Foundation – Fawn
KICKS Beauty Fake Freckles

ÖGONBRYN
Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel – Diesel

Makeup Look Linda Hallberg Cosmetics Fantastick Garnet
Makeup Look Linda Hallberg Cosmetics Fantastick Garnet

ÖGON
bareMinerals Invisible Bronze – Fair/Light
NYX Cosmetics Control Freak Brow Gel (som mascara)

LÄPPAR
Black Moon Cosmetics Liquid to Mattes – Sleepwalker

Linda Hallberg Cosmetics Fantastick – Garnet
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Highligter – Virgio
Anastasia Beverly Hills Foundation Stick – Fawn
Black Moon Cosmetics Liquid to Matte Lipstick – Sleepwalker
Milk Kush Fiber Brow Gel – Diesel
NYX Cosmetics Control Freak Brow Gel
Glossier Stretch Concealer – G11/Light
bareMinerals Invisible Bronze – Fair/Light
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
Linda Hallberg Cosmetics Fantastick – Garnet
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Highligter – Virgio
Anastasia Beverly Hills Foundation Stick – Fawn
Black Moon Cosmetics Liquid to Matte Lipstick – Sleepwalker
Milk Kush Fiber Brow Gel – Diesel
NYX Cosmetics Control Freak Brow Gel
Glossier Stretch Concealer – G11/Light
bareMinerals Invisible Bronze – Fair/Light
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
Makeup Look Linda Hallberg Cosmetics Fantastick Garnet

Jag har inte sminkat mig jättemycket det senaste, men jag har märkt att jag kommer igång på ett helt annat sätt om jag sminkar mig på morgonen. Och om jag dessutom lyckas ta mig ur pyjamasen och i “vanliga” kläder så får jag ännu en extra boost. Idag har jag bara boendestöd, men jag tänkte att vi ska ta en promenad bl a. till ICA och skicka ett paket till min syster som behöver lite hudvård. Jag hade en låda med grejer, lite backups (så onödigt) och lite nya saker. Och hon sa att hon är extremt torr i huden och har finnar så jag plockade ihop lite produkter jag tror kan passa henne, så det ska jag skicka iväg.

Nu måste jag göra mig klar för boendestödjare M kommer när som helst.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer