Livsstil

What We Do in The Shadows har börjat igen!

What We Do in The Shadows
Bild: IMDB

Vampyrkomedin What We Do in The Shadows har börjat igen, är inne på andra säsongen och det finns 4 avsnitt hittills. What We Do in The Shadows finns att se på HBO Nordic och handlar om tre vampyrer som varit roomies i flera hundra år. Avsnitten kommer en gång i veckan, på torsdagar (idag alltså) har jag för mig. Det är en bra serie om du vill ha något spooky, med skratt och lite dödsfall.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.