Jenny Elisabeth.se

Musikfavoriter April 2020

av Jenny Elisabeth
6 views

Jag har skapat en spellista med mina musikfavoriter för april 2020, det är bara några låtar jag lyssnat mycket på under april. Det är en blandning av nya releaser och gamla godingar. Bland annat The Kentucky Vampires som jag skrivit om förut, bland mina starka sidor finns inte att recensera eller beskriva musik förutom med orden “jag gillar det här”. Men jag tänkte att jag ska försöka dela med mig av mina musikfavoriter en gång i månaden, och kanske oftare också. Men jag tycker det är svårt när jag inte kan beskriva musiken i detalj, jag hör/kan inte vilket instrument som gör vad i en låt… men på det här sättet kan du lyssna själv!

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer