Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush - Rosé Latte

Jenny testar: Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush – Rosé Latte

av Jenny Elisabeth
21 views
Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush - Rosé Latte

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush, 265 SEK

Fenty Beauty har nyligen släppt Cheeks Out Freestyle Cream Blush och bronzer, jag vill verkligen testa bronzern också men för nu har jag enbart testat rouget. Det var lite rabalder kring Cheeks Out Freestyle Cream Blush då dom är i storlek som Fenty’s reseprodukter, Killawatt highlightern har jag för mig finns i travel size, men personligen ser jag inget problem med att det är mindre mängd produkt. Jag har andra rouge i full size som jag haft i flera år och man ser knappt att de är använda, jag bryr mig inte så mycket. Cheeks Out Blush är då ett krämrouge som beskrivs med orden “… gör att det på bara några sekunder ser ut som om du fått massor av sol, sömn och vatten på den senaste regattan“.

Dom ska vara lätta att använda, omöjliga att ta för mycket av och kommer i flera olika nyanser som ger alla hudtoner ett fräscht och ungt glow.

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush - Rosé Latte

Den yttre förpackningen är svart och vit med texten “CREAM” i graffiti stil. Förpackningen för rouget är vit, i plast och har samma graffiti text som den yttre asken, det står också “Fenty Beauty” på locket. Inuti hittar du 3g rouge och i locket finns en liten spegel. Jag var så sugen på att testa så det var det första jag gjorde när paketet från Sephora kom.

 • Framtaget av Rihanna för att pigga upp alla tänkbara hudtoner.
 • Lätt, byggbar finish som fullkomligt smälter in i huden.
 • Perfekt när du snabbt vill se fräsch ut utan krångel.
 • Fjäderlätt, svett- och vattentålig formula.
 • Glider fram på huden utan att kännas klibbig eller fet.
 • Ger dig en naturlig touch av färg, precis där du vill ha den.
 • Använd det tillsammans med Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer för den ultimata Fenty Face Fresh-looken.
Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush Swatches
Bild: Sephora

Här ser du swatches på alla 10 nyanser, egentligen förstår jag inte varför man lanserar rouge med dessa nyanser som startfält – de är väldigt trendiga. Men det kanske är just därför? För att starta så mycket hype som möjligt. Jag vet inte hur du känner men jag känner att jag växt ifrån bubbelgumsrosa rouge, och lavendel? När ska man ha det? Med det sagt så finns det två nyanser som tilltalar mig och det är Fuego Flush och nyansen jag köpte, Rosé Latte. Fuego Flush är en orange nyans med skimmer, helt olik det jag trodde jag skulle tycka om medan Rosé Latte är mer i den linjen jag tänkte.

 • Fuego Flush – soft tangerine with shimmer
 • Petal Poppin – soft baby pink
 • Bikini Martini – soft bubblegum pink
 • Crush on Cupid – soft cool pink
 • Daiquiri Dip – soft coral red
 • Drama Cla$$ – soft violet
 • Summertime Wine – soft berry with shimmer
 • Cool Berry – soft mauve with shimmer
 • Rosé Latte – soft bronzed nude
Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush - Rosé Latte
Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush Rosé Latte Swatch

Rosé Latte beskrivs som “soft bronzed nude“, jag skulle säga att den i förpackningen mer ser ut som lite tegelstensröd med en gnutta brunt. På huden däremot kan jag se nyansen dom beskriver med “soft bronzed nude“. Den övre swatchen är utblandad och den undre är rakt från fingret, jag var lite fuktig om handen och jag tycker att det gjorde att rouget fastnade mer på vissa fläckar, så gjorde det inte i ansiktet.

Jag använde en svamp för att applicera rouget, svampen kommer från Linda Hallberg Cosmetics men vilken makeup svamp som helst funkar. Tänkte först ta en borste men ville inte dyka i med huvudet före, så jag tog en fuktad svamp som ger ett lite skirare resultat. Med en borste lär man få ut mer pigment från rouget, men som sagt, ville inte i dyka i med huvudet före.

På bilden till vänster har jag enbart Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter i Fair och Anastasia Beverly Hills Stick Foundation i Fawn på huden. Bilden i mitten ser du mig applicera rouget och till höger har jag applicerat Rosé Latte på båda kinderna, jag applicerade inte så mycket på kindäpplet utan placerade rouget högre upp mot kindbenet och tinningen. Så gör jag med alla rouge då jag tycker det är mer smickrande (hatar det ordet) för min ansiktsform.

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush - Rosé Latte

Jag kan inte säga om Cheeks Out Blush är svett- och vattentålig då jag mest satt vid datorn under de timmar jag hade sminket på mig och inte blev varken svettig eller blöt. Men jag kan hålla med om att det är ett lätt och byggbart rouge med en fjäderlätt formula. Det smälte ihop med huden och även om jag kanske inte rodnar i denna färgen så ser det naturligt ut. Ja, så naturligt det kan bli med smink.

Jag hoppas jag får tag på Fuego Flush också för jag gillar den här produkten.

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush – Rosé Latte
Anastasia Beverly Hills Foundation Stick – Fawn
Linda Hallberg Cosmetics The Sponge
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush – Rosé Latte
Anastasia Beverly Hills Foundation Stick – Fawn
Linda Hallberg Cosmetics The Sponge
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush – Rosé Latte
Anastasia Beverly Hills Foundation Stick – Fawn
Linda Hallberg Cosmetics The Sponge
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush finns att köpa på Sephora och kostar 265 SEK.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer