Ellos Klänning Farah

Outfit of The Day: Ellos “Farah”

av Jenny Elisabeth
22 visningar
Outfit of The Day: Ellos “Farah”

Den här klänningen kommer från Ellos och heter “Farah”. Det är en omlottmodell med ett smalt band man kan knyta i midjan. När jag först tog ut klänningen ur förpackningen så var det inte solklart hur man skulle knyta den, så jag kollade recensionerna på Ellos och som tur vad hade någon skrivit att det finns ett litet hål i en av sömmarna där bandet kan träs igenom.

Ellos har tyvärr inte plus size modeller som visar de kläder som finns i lite större storlekar, jag har klänningen i storlek 50. På bilderna har jag knutit den lite lösare för att försöka få fram den asymmetriska fållen, när jag knöt den tightare så kom inte fållen fram riktigt. I recensionerna stod också att någon satt en nål vid urringningen för att den inte skulle glipa, jag hade inte det problemet. Men så tror jag att det kanske beror på att jag har mindre byst.

Outfit of The Day: Ellos “Farah”

Vad jag har på mig

Klänning: Ellos – “Farah”
Choker: ASOS Curve (gammal)
Bälte: Boohoo (liknande)

no products
Outfit of The Day: Ellos “Farah”

Det här var mitt försök till att visa ärmarna, jag vet inte riktigt om det gör det… det stod helt still i mitt huvud när jag fotade. Vid ärmslutet är det ett band knutet till en rosett, och ärmen har en öppen detalj vid handen. Heter det sprund kanske? Jag kan inte dessa termer.

På det stora hela tycker jag att klänningen motsvarar det man ser på bilderna, jag önskar bara att Ellos hade någon plus size modell i alla fall.

Vill du se fler #plussizegoth OOTD’s så finns dom i den här kategorin.

Liknande inlägg:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Är det okej? OK Läs mer