Mode

Into a Swan

Outfit of The Day Violeta by Mango Shirt Dress ASOS Curve Belt

Into a swan” är titeln på en låt med Siouxsie Sioux, utan The Banshees. Jag gillar texten till den och jag känner ibland att bara ta på sig “vanliga” kläder och lite smink gör att jag får en helt annan syn på saker, och framförallt på mig själv. Och nu när man är i karantän/isolering, whatever så är det skönt att få ett avbrott från allt elände även om det “bara” är smink och kläder så är det väl en bra grej om man mår bra av det.

Förresten, nevermind tvättkorgen i bakgrunden. Jag tänkte inte alls på att den stod där!

What in the world is happening?
What in the world could this be?
I’m on the verge of an awakening
A new kind of strength for me

I feel a force I’ve never felt before
I don’t want to fight it anymore
Feelings so strong can’t be ignored
I burst out, I’m transformed

Outfit of The Day Violeta by Mango Shirt Dress ASOS Curve Belt

Vad jag har på mig

Klänning: Violeta by Mango (liknande)
Bälte: ASOS Curve
Halsband: Hellaholics
Ringar: Diverse

Lindex SkjortklänningXL Smoke Quartz Necklace

Makeup

BAS
Glossier Futuredew
Viva La Diva Concealer With Argan Oil – Pure Light
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Highlighter – Virgio
Linda Hallberg Cosmetics Fantastick – Garnet
bareMinerals Invisible Bronze – Fair/Light
Anastasia Beverly Hills Stick Foundation – Fawn

ÖGONBRYN
Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel – Diesel
Glossier Brow Flick – Black

LÄPPAR
Black Moon Cosmetics Liquid to Mattes – Sleepwalker

no products
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.