Mode

Det var lite kallt

Plus Size Goth Outfit ASOS Curve Belt Maxi Skirt Mesh Cardigan Top With Straps

Jo, det var lite kallt för den här outfiten. Det blåste lite kyligt och det var +8 grader när jag var ute och fotade. Ville ha ett avbrott i bilderna från mitt vardagsrum så jag gick ut. Idag är det torsdag den 14/5 och jag har noll och ingenting på min att göra-lista så jag passar på att fota och skriva lite. Jag tidsinställer och planerar mycket, även på Instagram, för att ha lite vanlig fritid också. Du vet, den där tiden när man bara sitter och gör ingenting, kanske tittar på en serie på Netflix. Eller som i mitt fall, på ComHem Play+ som verkar vara enda stället man kan se Buffy The Vampire Slayer för tillfället.

Följer du någon serie just nu?

Plus Size Goth Outfit ASOS Curve Belt Maxi Skirt Mesh Cardigan Top With Straps

Vad jag har på mig

Linne: BonPrix
Kjol: Zalando (liknande)
Kofta: H&M+
Bälte: ASOS Curve
Halsband: MalaLondon
Solglasögon: eBay (liknande)

BonPrix Linne med Smala AxelbandRunda Retro Solglasögon
Plus Size Goth Outfit ASOS Curve Belt Maxi Skirt Mesh Cardigan Top With Straps

Om du är nyfiken på var mina ringar kommer ifrån så har jag ett inlägg om det, och du hittar det här.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.