Accessoarer

Nytt halsband från Etsy

Har köpt ett nytt halsband på Etsy, från en butik som heter MalaLondon. Butiken har halsband och andra accessoarer i stilen som detta halsband har, jag sökte på typ “boho coin necklace” och så kom det upp resultat.

Halsbandet är i pewter, alltså tenn. För säkerhetsskull har jag målat baksidan/delarna som tar i huden med nagellack för jag fick tips om det, och att metallen kan bli “klibbig” efter ett tag annars. Det är ju ganska vanligt bland smycken med en plätering (heter det så?). Jag brukar normalt undvika såna smycken för att jag är så allergisk mot nickel och får utslag och eksem som kliar och skit.

Men tenn ska vara nickelsäkert från det jag kan Googla fram lite snabbt, så jag hoppas att jag slipper problem.

Etsy MalaLondon Vintage Boho Coin Necklace

Trots coronakrisen så var det inga överdrivna förseningar på detta paket, det tog ca 14 vardagar för paketet att komma. Halsbandet kostade ca 270 SEK inkl frakten från Storbritannien till Sverige. Just detta halsband fanns det bara 1 ex av, men MalaLondon har andra fina smycken!

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.