Nytt halsband från Etsy

av Jenny Elisabeth

Har köpt ett nytt halsband på Etsy, från en butik som heter MalaLondon. Butiken har halsband och andra accessoarer i stilen som detta halsband har, jag sökte på typ “boho coin necklace” och så kom det upp resultat.

Halsbandet är i pewter, alltså tenn. För säkerhetsskull har jag målat baksidan/delarna som tar i huden med nagellack för jag fick tips om det, och att metallen kan bli “klibbig” efter ett tag annars. Det är ju ganska vanligt bland smycken med en plätering (heter det så?). Jag brukar normalt undvika såna smycken för att jag är så allergisk mot nickel och får utslag och eksem som kliar och skit.

Men tenn ska vara nickelsäkert från det jag kan Googla fram lite snabbt, så jag hoppas att jag slipper problem.

Etsy MalaLondon Vintage Boho Coin Necklace

Trots coronakrisen så var det inga överdrivna förseningar på detta paket, det tog ca 14 vardagar för paketet att komma. Halsbandet kostade ca 270 SEK inkl frakten från Storbritannien till Sverige. Just detta halsband fanns det bara 1 ex av, men MalaLondon har andra fina smycken!

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer