Outfit of The Day: Det var lite kallt

av Jenny Elisabeth
Plus Size Goth Outfit ASOS Curve Belt Maxi Skirt Mesh Cardigan Top With Straps

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Jo, det var lite kallt för den här outfiten. Det blåste lite kyligt och det var +8 grader när jag var ute och fotade. Ville ha ett avbrott i bilderna från mitt vardagsrum så jag gick ut. Idag är det torsdag den 14/5 och jag har noll och ingenting på min att göra-lista så jag passar på att fota och skriva lite. Jag tidsinställer och planerar mycket, även på Instagram, för att ha lite vanlig fritid också. Du vet, den där tiden när man bara sitter och gör ingenting, kanske tittar på en serie på Netflix. Eller som i mitt fall, på ComHem Play+ som verkar vara enda stället man kan se Buffy The Vampire Slayer för tillfället.

Följer du någon serie just nu?

Plus Size Goth Outfit ASOS Curve Belt Maxi Skirt Mesh Cardigan Top With Straps

Vad jag har på mig

Linne: BonPrix
Kjol: Zalando (liknande)
Kofta: H&M+
Bälte: ASOS Curve
Halsband: MalaLondon
Solglasögon: eBay (liknande)

BonPrix Linne med Smala Axelband
Boohoo Maxikjol i Jersey
ASOS Curve Höft och Midjeskärp
Runda Retro Solglasögon
BonPrix Linne med Smala Axelband
Boohoo Maxikjol i Jersey
ASOS Curve Höft och Midjeskärp
Runda Retro Solglasögon
BonPrix Linne med Smala Axelband
Boohoo Maxikjol i Jersey
ASOS Curve Höft och Midjeskärp
Runda Retro Solglasögon
Plus Size Goth Outfit ASOS Curve Belt Maxi Skirt Mesh Cardigan Top With Straps

Om du är nyfiken på var mina ringar kommer ifrån så har jag ett inlägg om det, och du hittar det här.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer