Charlotte Tilbury Hot Lips - Kim KW

Lips of The Day: Charlotte Tilbury Hot Lips – Kim KW

av Jenny Elisabeth
9 views
Charlotte Tilbury Hot Lips - Kim KW

Charlotte Tilbury Hot Lips – Kim KW

Charlotte Tilbury släppte för några år sen en linje läppstift med namn från olika kända kvinnor. Bland läppstiften/de kända kvinnorna fanns ingen annan än Kim Kardashian. Min inställning till Kar-Jenner-klanen är blandad, jag är trött på systrarnas reklam som jag tycker anspelar på lesbiskhet och är snudd på incest (se bildexempel nedan), jag gillar inte heller att dom verkar göra reklam för allt dom kan få pengar för (waist trainers, klubbor som hämmar aptiten osv). Men jag tittar på KUWTK faktiskt, “I love it, it’s my thing, let it go” osv.

Kim Kardashian Kylie Jenner
Bild: Harpers Bazaar

Men mina känslor för Charlotte Tilbury falnar inte, inte ens när det lät som att dom inte var cruelty-free, om det dock varit så så hade jag använt upp min flarra Hollywood Flawless Filter och sen gått vidare. But I digress. Jag har tre läppstift från Charlotte Tilbury, Kim KW, Birkin Brown och Love Bite. Det senaste har jag använt Kim KW ganska mycket, jag verkar ligga i ytterkanterna för läppstift – nude eller svart, allt eller inget typ. Kim KW är en ljus nude nyans med, i mina ögon, rosa och beiga nyanser. Det har en krämig konsistens och finish.

Charlotte Tilbury Hot Lips - Kim KW

Till skillnad från t ex. Birkin Brown som är en del av Matte Revolution-serien så har Kim KW, som är ur Hot Lips-serien mer slip och känns lite mer på läpparna. Det är absolut inte obehagligt att bära och känns mer återfuktande än ett helt matt läppstift. Det är dock ett bullet läppstift och det sitter inte lika bra som ett flytande läppstift, det blir lite wear and tear på det men det går bra att bättra på utan att det ser konstigt ut.

Är lite osäker på nyansen på mig själv, men jag drar mot att jag gillar den mer än ogillar. Den blir liksom lite udda på mig, i tuben ser den rosa och beige ut men på läpparna drar Kim KW mer mot lite peach.

Charlotte Tilbury Hot Lips – Kim KW kostar ca 310 SEK och finns att köpa bl a. på FeelUnique.

Är Kim KW ett läppstift du skulle kunna ha på dig?

2 kommentarer
0

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Saga 16 maj 2020 - 15:43

Hej! Min fråga är inte relevant här men vet inte hur man får tag på dig😅 såg att du använde xlash och xbrow och färgade fransar och bryn. Jag använder oxå dem två och undrar om man kan färga fransar och bryn utan att det förstör effekten?

svara
Jenny 16 maj 2020 - 16:22

Hej! Det kan man ☺️ har både använt XLash och XBrow och färgat bryn och fransar i flera år 😃

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer