Mode

Fotobombad

Plus Size Goth Outfit

Jag gillar verkligen den här toppen, och varför inlägget heter “fotobombad” får du se om du scrollar ner en bit. När jag skriver inlägget är det den 7/4 2020, jag har haft boendestöd och hämtat ett paket med en klänning från märket Zizzi. Har fått lära mig att Zizzi har vääääldigt konstiga storlekar, jag tog mina mått innan jag beställde klänningen och jag låg mellan två storlekar och jag tog den större storleken för jag har en del mage…

Klänningen är ganska så mycket för stor, men modellen ska vara lite lös och ledig. Det såg bättre ut med ett bälte i midjan för att ge lite form, jag är nöjd. Dessutom kan jag inte byta storlek för den är slut, så eftersom den här funkar så är jag nöjd så. Men nu tittar vi på outfiten jag hade på mig.

Plus Size Goth Outfit

Vad jag har på mig

Topp: Nly by Nelly
Kjol: Second hand
Halsband: eBay
Garter: Wish

GarterNly by Nelly One Sleeve Top
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

1 kommentar

 • Anna
  17 maj, 2020 at 23:52

  Snyggt! Jag tycker det är jättesvårt med storlekar. Ja dels för att jag är gravid nu och då är det omöjligt, men även annars så är det svårt. Olika märken har olika storlekar och även samma märke kan ha väldigt varierande.

  Svara
  • Jenny
   18 maj, 2020 at 09:24

   Jo, storlekar varierar från märke till märke för det mesta. Ibland, som du också sa, tycker jag det varierar från modell på plagget också. Men Zizziklänningen funkar, fast den är lite stor.

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.